Friday, April 28, 2006

Nothing Else Matters

I wrote "If Heat Were Love" one of the days I was in Finland. When I was there Jesus showed me His love in a deeper way than I had felt ever before, to a point where I was thinking: "Really, I have NEVER experienced His love before".

Without love - Nothing else matters.

8 Comments:

At 3:28 PM, Blogger Marianne said...

jeg registrerte meg bare for å få kommentere.. betyr det at jeg er den eneste virkelige vennen din? ;)

 
At 2:29 AM, Blogger Jan Inge Saltskår said...

Hmmm. Ser sånn ut... De som ikke gidder å kommentere bloggen min må jo være liksom-venner... Litt sånn som Skybert. Skybert er jo verdens beste venn, han. Bare dumt han ikke er virkelig. Men det er jo bare å fjerne "word verification" funksjonen, så får jeg innlegg fra andre gode venner sånn som "Søppel og Spam AS" og "Vi sender deg masse info om produkter du i alle fall vil hate ASA". Jeg tror dessuten jeg har noen virkelig gode venner som er litt mindre internett-freaker enn oss to. Hvis de virkelig eksisterer da... Man vet aldri... Har du sett filmen "A Beautiful Mind"? Er du virkelig forresten? Det kan jo være at jeg har drømt hver gang jeg har truffet deg.

 
At 9:12 AM, Blogger Marianne said...

jeg er faktisk ikke sikker på om jeg er virkelig.. noen ganger føler jeg at jeg vandrer rundt i en drøm... hmmmm

 
At 7:35 PM, Blogger Jan Inge Saltskår said...

Da er vel det neste naturlige spørsmålet: "Tenker du?" Dersom vi skal tro René Descartes er å tenke et bevis på sin egen eksistens. "Cogito ergo sum" er latin og betyr: "Jeg tenker, altså er jeg". Et annet vesentlig spørsmål er: "Hadde René Descartes rett?"

 
At 10:53 PM, Blogger Marianne said...

jeg tror ikke han hadde rett. du vet når du drømmer om noen vet du noen ganger hva de tenker, men siden de kun eksisterer i drømmen din tenker de egentlig ikke. så selv om jeg tror jeg tenker, kan det være fordi jeg er en del av drømmen din, og du lar meg tro at jeg tenker......

 
At 12:57 AM, Blogger Jan Inge Saltskår said...

Men hvordan kan du være sikker på at de du drømmer om, som tenker, kun eksisterer i drømmen din? Kanskje er det egentlig de som eksisterer og drømmer om at du drømmer om dem. Jeg vet aldri hva noen jeg drømmer om tenker...

 
At 1:36 PM, Blogger Marianne said...

da er det bevist da... jeg finnes ikke. hvertfall ikke utenfor drømmeland.

 
At 2:29 PM, Blogger Jan Inge Saltskår said...

Vel... Ofte er det slik at drømmer er bedre enn virkeligheten, så kanskje det ikke er så ille?

 

Post a Comment

<< Home